2011. október 26., szerda

Sainsbury, Clare : Marslakó a játszótéren - Jelenlegi ára: 2 050 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Marslakó a játszótérenA könyv listaára: 2500 Ft. Leírás:
Az Asperger-szindróma az autizmus enyhébb formája. Az autizmus témájában az utóbbi időkben számos szakkönyv és tanácsadó mű látott napvilágot, Clare Sainsbury munkája azonban több szempontból is rendhagyó. Egyfelől azért, mert maga is érintett, tehát saját gyermekkori tapasztalatait írja meg (ugyanakkor huszonöt érintett visszaemlékezéseit is felhasználja), másfelől pedig felhagy a hogyan oldjuk meg nézőpontjával, és azt sugallja: az Asperger-szindrómával élők nem betegek, akiket meg kell gyógyítani, hanem egyszerűen olyan emberek, akik az átlagtól eltérő módon reagálnak bizonyos helyzetekben. A könyv belülről mutatja be az autisztikus modorosság, a rögeszmés viselkedés érzelmi és kognitív vetületeit, a szenzoros túlérzékenységből fakadó fájdalmakat, az elszenvedett sérelmeket. A szakember Tony Attwood által jegyzett kutatástörténeti összefoglaló után magáról az Asperger-szindrómáról olvashatunk, majd az iskolai és játszótéri környezetben felmerülő problémákról, a szenzoros és motoros környezetről, az iskola utáni életre való felkészülésről és az Asperger-szindrómáról való beszéd lehetséges módjairól. A szószedettel, valamint a felhasznált és a magyar nyelvű művek, végül az autizmusról másképpen szóló könyvek annotált bibliográfiájával záródó, könyvészetileg is igényes kötet szakemberek, érintett pedagógusok és szülők figyelmére egyaránt számíthat. ISBN: 978-963-615-5015-06-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 050 Ft

Az aukció vége: 2011-10-28 17:23
. Sainsbury, Clare : Marslakó a játszótéren - Jelenlegi ára: 2 050 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése