2011. szeptember 25., vasárnap

Nokia 5800 XpressMusic kártyafüggetlen mobil - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó egy kártyafüggetlen fekete Nokia 5800 XpressMusic mobiltelefon, műszakilag hibátlan.
Esztétikailag jó.
Szoftververzió: V50. 0. 005 (kinetikus görgetés van)
A telefonhoz megvannak a szignó file-ok!!!, ez nagy előny, mert az interneten jelenleg nem lehet beszerezni.
A telefon hack-elve van, így nincs szükség a programok egyenkénti szignózására, minden program szó nélkül felmegy!!!
Amit adok: A telefon, 1320 mAh akku (jól bírja), az érintőceruza a telefon hátlapjában, töltő AC3-as, adatkábel, 4GB-os MicroSDHC memoriakártya, doboz.
A telefon gsm boltban lett vásárolva 1 év garanciával, ami lejárt, tv kimenet nélküli verzió, de ez a doboz alján fel is van tüntettve. (Ez azért van mert anno a külföldi 5800-ásokba nem tettek tv kimenetet, a Magyarországiakba viszont igen, és mivel a magyar szoft van rajta ezért a menüben mint lehetőség megjelenik). Itt a vaterán árult 5800-ások többsége is ilyen, csak elfelejtik közölni, vagy nem is tudják.
100% eredeti.
Spec .: Symbian S60v5 oprendszer, bluetooth, wifi, gps, 3, 2 Mpx autofocus-os kamera, dupla led vaku, VGA videofelvétel 30fps (sötétben felvétel közben a mobilfény bekapcsolható), fm rádió, zenelejátszó, java támogatás, internet böngésző, szótár, és tetszőleges programok telepíthetők mind telefonmemoriára, mind memoriakártyára, nagyon jól testreszabható, videóhívás stb.
Adok mellé egy dvd-t hasznos leírásokkal (hack, navi telepítés, szignó, stb. ), navigációkkal, programokkal, játékokkal, témákkal, ehhez a telefonhoz tartozó szignó file-okkal.
Memoriakártya nélkül odaadom 1500Ft-al olcsóbban! (Ebben az esetben a navigációt neked kell feltenned, mivel csak memoriakártyáról működik. )
Mindent leírtam a félreértések elkerülése végett!
Csere nem érdekel.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-09-23 08:21
. Nokia 5800 XpressMusic kártyafüggetlen mobil - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése